MЁNYRA E ABDESIT

 
O Allah...! PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Arta   
e enjte. 25 dhjetor 2008

Na krijove në këtë botë,
që vetëm Ty të adhurojmë,
ndihmë dhe falje nga Ti kërkojmë,
o Allah, o Krijuesi jonë.

Je i vetëm, o Allah...
Që e krijove këtë botë...
Na dhurove çdo të mirë,
o Krijuesi i kësaj gjithësie.

Vetëm Ty të adhurojmë,
i vetëm je, o i madhi Zot.
Mëshirë nga Ti ne të gjithë kërkojmë.
Nga shejtani te na mbron!

Të lutem falna, o Allah!
për gabimet që bëjmë na.
Se ne shumë në këtë botë gabojmë,
e falje veç nga Ti kërkojmë.

Ti je falës, o Allah!
Na falë neve dhe na shpëto!
Që vepra të mira ne të bëjmë.
Që xhenetin ta fitojmë 
dhe nga zjarri të shpëtojmë.

O Allah i Gjithëmëshirshëm,
na falë neve e na udhëzo!
Din e iman në zemrat tona
Ti na dhuro...!


 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.