MЁNYRA E ABDESIT

 
Si pėrkthehet emri Leontina dhe Lendri? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e mėrkurė. 10 dhjetor 2008
Pyetje:
Si përkthehet emri Leontina dhe Lendri?


Përgjigje:
Këta emra nuk janë me origjinë islame dhe nuk burojnë nga gjuha arabe, apo ndonjë gjuhë që unë e di, andaj pyetni për këtë ndonjë njeri që ka emërtuar fëmijë me këta emra apo ndonjë njohës të origjinës së këtyre emrave.


                                                      Muhamed Dërmaku
  
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.