MЁNYRA E ABDESIT

 
Vetmohu pak me Allahun PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e premte. 05 dhjetor 2008

Rri pak me Allahun

O Zot sikur tere jeta ime te jete hidhur,
e tere njerezimi te me urrejne,
e tere bota te jete e zeze,
kur e di qe Ti me pranon si i dashur i Yt,O Allah me jep nga dashuria Jote,
sa ka dhe ne toke e sa ka qiell mbi koke!

O Allah na afro drejte Teje,na shty te vrapojme drejte Teje!

O Allah na hap dyert e Meshires Tende!

O Allah na zbut syte me lote te besimit!

O Allah na zbut zemrat tone me embesli te imanit!

O Allah sa afer te kam, dua te te flas me gjuhen e sinqeritetit,
me fytyren e zdritur dhe me shpirt te dorezuar ndaj Teje!

O Allah na meso ato te mira qe i ke mesuar te zgjedhurit Tend, Muhamedit a.s.
na bejme per tjeret pishtare ndriques e per veten oqean te veprave te mira!

O Allah mos na le te jetojme as nje çast me harresen se Ti je mbi kokat tona,
se Ti je sheruesi i trupit dhe shpirtit!

O Allah Ti je kujdestari im ne dunja dhe ahiret!

O Allah kur nata te me mbulon atehere mbulom me meshire, kur te
afrohet erresira Ti me ndriqo e kur te jem vetmuar Ti me bej shoqeri!

O Allah kur une te harroj me qorto dhe me perkujto!Me perkujto diten
e veshtire qe te ndjehem i cliruar nga dunjaja me kujto shperblimin
Tend qe te garoj per vendin me te larte te xhennetit!

O Allah me bej te kaloj ditet dhe natet tua me besim te plote te Ti ,me bindje dhe me mall per Ty!

O Allah me ndihmo kur nuk di te therras per ndihme kur askush sme degjon !

O Allah qe me krijove me kujto se jam krijese e Jotja dhe jo rob i asaj qe shoh, degjoj apo mendoj!

O Allah mi lidh veprat e mira ne zinxhire te pazgjidhur per te cilat do te kapem!

O Allah me meso fjalen Tende te Larte e o Allah mbill ato ne mendje time, ne zemren time te valvit fjala Allahu Ekber!

O Allah me shto miresi e dashuri per tjeret dhe me largo nga urrejtja dhe e keqja!

O Allah me perul ,me perul ,me perul,nenshtroje zemren e padevotshme,shpirtin e pangishem,diturine e padobishme,nenshtroji o Allah!

O Allah mos na deno me harresen ndaj Teje mos na deno me largim prej ibadetit tend, me shkaterrim te veprave per shkak mendjemadhesise dhe syfaqesise!

O Allah, na prish qefin duke menduar per vdekjen, rrenoi epshet e deshirat!

Rrenoi dhe mesoja perjetesine shpirtit!

Falenderuar qofte Allahu xh.sh. te Ai eshte kthimi dhe llogaria!


 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.