MЁNYRA E ABDESIT

 
Marrėdhėnie me tė fejuarin pa nikah... PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e premte. 10 nėntor 2006


Esselamu alejkum


Pyetje
: Jam një vajzë 24 vjeçe kam bërë marrëdhënie seksuale 
me t
ë fejuarin edhe pse nuk kemi ende nikah, 
mir
ëpo jam duke u penduar pse kam patur marrëdhënie me të   
fejuarin. Do t
ë ju kisha lutur që të më jepni këshilla për këtë çështje, çfarë
duhet t
ë bëj për gabimin e bërë. Zoti ju shpërbleftë për përgjigjen. 

Alejkum selam  

P
ërgjigje: Motër muslimane, ke frikë Allahun dhe mos u afro të këqijave ngase kjo që ke bërë është prej gjynaheve të mëdha. Allahu të faltë! 
Nuk ka shpagim të veçantë për këtë, por duhet të pendohesh tek Allahu, të pendohesh sinqerisht nga ky gabim, të pikëllohesh për këtë që ke bërë dhe të vendosësh që  të mos e përsëritësh kurrë më këtë. Prej shenjave të pranimit të pendimit, është që Allahu t’ju jep sukses që të bëni sa më shumë punë të mira.  

Allahu e di më së miri!                                                         Bedri Robaj              
  
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.