MЁNYRA E ABDESIT

 
Miqėsia PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e diel. 16 nėntor 2008

Miku i mirë njihet në ditë të vështirë.

Një shok që të gjendet pranë në halle është më i mirë sesa njëmijë që të rrinë pranë në gëzime.

Kërkon një shok i cili nuk ka të meta? E ku ka njeri pa të meta në këtë botë?

Miqësia është si xhami, po u thye nuk ngjitet më.

Kur shoku bën me ty shaka e ti mërzitesh, atëherë ai e le atë; ndërsa armiku kur e shikon që ti mërzitesh, vazhdon akoma më tepër.

Lamtumirë dynjasë nëse në të nuk ka një shok të sinqertë i cili e mban premtimin.

Nuk do të jetë shoku i sinqertë me ty nëse nuk të ruan në dy gjëra: kur nuk je i pranishëm dhe pas vdekjes.
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.