MЁNYRA E ABDESIT

 
Kur’ani PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Fatbardhe Borovci   
e shtunė . 01 nėntor 2008


I zbritur nga Allahu për dije,
Bukuri dhe dritë, shkëlqim shkëndije,
Korniza nga ari, çdo shkronjë ka dhunti
Fletët e tij margaritarë, i tëri mrekulli.

I bukur për ta shikuar, 
I ëmbël e i lehtë për ta lexuar,
I drejtë për të gjykuar
I ashpër kriminelët për t'i dënuar.

Oqean i pafund i diturisë për të mençurit
I lehtë për t'u thelluar,
arma me e fortë
armiqtë e Zotit për t'i nënshtruar.

Mrekulli në të gjitha aspektet është ky Kur’an 
Ejani o shkencëtarë dhe të ditur 
Se për tërë jetën
ky është planprogram.

Të lumtë ne që e kemi këtë Kur’an
Fjalët e tij të arta kanë të vetmin qëllim
Adhurim Allahut 
vetëm Atij falënderim.                           

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.