MЁNYRA E ABDESIT

 
Motrat muslimane PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Albulena Bajrami   
e diel. 12 tetor 2008

                                                                                                                                            
Jemi motra muslimane
Fenë islame e zbatojmë,
Çdo parim e urdhëresë,
Me dëshirë e pranojmë.
 
Të përulura ndaj Allahut,
Tok së bashku ne qëndrojmë,
Për asgjë në këtë botë,
Zotin tonë nuk e mohojmë.
 
E ruajmë nderin edhe njerëzinë,
Jashtë kufijtë nuk i kalojmë,
E kemi dronë e Allahut,
Prandaj çdo herë e respektojmë.
 
Muslimane kur na krijoi Zoti
Oh, sa shumë na nderoi,
Vlera shumë e plot mirësi,
Zoti ynë na dhuroi.
 
A e dini se përse...
Çdo ditë me gëzim e kalojmë,
Sepse Allahun shumë e duam,
Dhe veç Atë e adhurojmë.
 
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.