MЁNYRA E ABDESIT

 
Vlera e dijetarėve PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e diel . 12 tetor 2008


Dijetarët janë trashëgimtarë të pejgamberëve.

Ngjyra e dijetarit është më e shtrenjtë se gjaku i shehidit.

Çohu me dituri dhe mos kërko ta ndërrosh, njerëzit janë të vdekur e dijetarët janë të gjallë.

Dy lloj njerëzish nuk ngopen: ai që kërkon dituri dhe ai që kërkon pasuri.

Dijetari është i madh, edhe nëse është i vogël në moshë.

 
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.