MЁNYRA E ABDESIT

 
Ta kemi ndėrmend Zotin PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Jeta   
e premte . 22 gusht 2008

                  

O njeri, kije ndërmend Zotin.
Që Ai të ruaj ty.


E kur të kërkosh diçka,
kërkoje tek Ai.
E kur ti ndihmë kërkon,
kërkoje prej Zotit.

Dije se sikur të gjithë të mblidhen,
për të ndihmuar.
S’do të ndihmojnë dot,
përveç asaj që ka caktuar Zoti.

E nëse mblidhen për të bërë dëm ty,
nuk do të dëmtojnë dot.
Përveç asaj që Zoti tashmë ka caktuar.
Prandaj, duhet t’i kemi frikë Allahut.


T’i zbatojmë urdhrat e Tij,
që Ai na ka urdhëruar,
dhe të bëjmë vepra të mira.
Allahu, inshallah
ka për të na shpëtuar!
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.