MЁNYRA E ABDESIT

 
A eshtė gjynah tė pengohet gruaja nga vizita e familjes sė saj? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e enjte. 14 gusht 2008
Pyetje:
Dua të pyes për një burrë i cili me vite s’e len gruan të shkojë te familja e saj pa asnjë arsye. A është gjynah kjo? Faleminderit!Përgjigje:
Sa i përket vizitës së familjes së vet, gruaja ka të drejtë dhe burri është i obliguar ta lejojë që ajo të shkojë për vizitë te familja e saj, përveç nëse frikësohet nga ndonjë e keqe që mund ta gjejë gruan e tij, në formë të ruajtjes së nderit të saj, mund të mos e lejojë të shkojë te ta, por jo edhe t’i ndërpres vizitat me familjen e saj, por të shikojë ndonjë vend tjetër të sigurt. Është gjynah që pa kurrfarë arsye të pengohet bashkëshortja nga vizita e familjes së saj.
Allahu e di më së miri!


                                Muhamed Dërmaku

 

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.