MЁNYRA E ABDESIT

 
Mysafiri i bekuar PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Loresa Dogani   
e enjte. 12 tetor 2006


 Erdhi, disa ia hapen deren,
 e disa jo.
 Të lumët ata që e priten,
 ngase e kanë ditur se kush e ka dërguar, 
 prandaj e kanë respektuar.
 Është mysafirë i begatshëm,
 'thesi' i tij është përplot i mbushur,
 fillimi i tij është mëshirë,
 mesi i tij është falje dhe
 fundi i tij është shpëtim.
 Pse ta refuzojmë, ai ka ardhur për ne
 e ka dërguar Krijuesi.
 Eshte i bekuar, për të bekuarit.
 Në të është një natë, që vlen 
 sa njëmijë muaj.
Zoti ynë, dhuratën që na e dërgove,
 do ta ruajmë,
 sikur diamantin që shkëlqen.

 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.