MЁNYRA E ABDESIT

 
Ndal, motra ime! PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Jeta   
e martė. 05 gusht 2008

Ndal, motra ime!
Mos lakmo në këtë botë,
Që të do Zoti, oj motër.
E mos lakmo në atë që është e njerëzve,
vetëm që të duan ata.


Prandaj, ndalu motër myslimane!
Mos ec hapave të shejtanit.
Pa dyshim se Allahu,
e bëri obligim farzin dhe mos e le pas dore.

I ka vendosur kufijtë
dhe kujdes mos i thyej ata.
Të jetojmë oj motër,
në këtë botë si të huaj,
ose si një udhëtar.

E kur ta arrijmë mëngjesin,
ti mos e prit mbrëmjen.
Gjatë kohës që je shëndoshë,
përgatitu për sëmundje,
dhe gjatë jetës për vdekje.

Andaj shfrytëzoje këtë kohë,
për vepra të mira puno.
Tek Allahu shpërblim fito...


 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.