MЁNYRA E ABDESIT

 
Punoj nė shtėpinė e pleqve dhe a mė lejohet...? PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e enjte. 01 maj 2008
Pyetje:
Jam e mbuluar dhe punoj në shtëpinë e pleqve ku jemi vetëm gra. A
më lejohet t'ju ndihmojë plakave në banjo, t'i pastrojë dhe t'i
ushqejë me ushqime të ndryshme se me profesion jam motër medicinale?
Ju lutem, më jepni shpejt përgjigje se jam e dyshimtë se a më lejohet apo 
jo!

Përgjigje:
Përderisa jeni vetëm gra, ju lejohet të punoni në atë vend pune me ato detyra që i keni përshkruar në pyetjen tuaj. Ky është mendimi më i saktë në këtë drejtim. Allahu ju ndihmoftë në respektimin e parimeve të fesë së Tij dhe ju shpërbleftë për punët tuaja që janë në përputhshmëri me ato parime.

Allahu e di më së miri!
                                                               Muhamed Dërmaku

 
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.