MЁNYRA E ABDESIT

 
Fjalė tė urta PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e hėnė. 17 mars 2008

Përmirëso sjelljen tënde përpara se të kërkosh nga të tjerët të përmirësojnë të tyren.
 

Thuaj gjithmonë të vërtetën sepse kështu do të marrësh dhe këshillën e drejtë.
 

Ji i sinqertë me të gjithë ata që ke të bësh.
 
                                               

                                  
Ebu Bekri, Allahu qoftë i kënaqur me të
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.