MЁNYRA E ABDESIT

 
Urtesi PDF Printoni E-mail
Shkruar nga --   
e martė . 19 shkurt 2008

Besimtari flet pak dhe vepron shumë, ndërsa munafiku flet shumë dhe vepron pak.
                                                                                            
Evzai  


Në qoftë se dëshiron të ndreqësh dikë, në fillim ndreq veten tënde.
                                  
     Omeri, Allahu qoftë i kënaqur me të  


Një njeri që nuk është i mirë për veten e tij, nuk është i mirë për askënd.
                                                                              
Imam Maliku
 

 

 

 

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.