FALJA E NAMAZIT
MЁNYRA E ABDESIT
Libra Elektronikė
 Kliko për ta Shkarkuar Librin ''Fjalor i Komentimit të Ëndrrave''

Dhikri i mėngjesit dhe mbrėmjes

 

 
Protokolli nė shtėpi
Familja
Shkruar nga Valdet Kamberi   
e enjte . 10 prill 2014
 - Leximi i një pjese të Kur’anit, istigfarit dhe dhikrit.
- Nuk ka ndejë pas kryerjes së namazeve obligative dhe kryerjes së detyrave (shkollore të fëmijëve), përpos për ndonjë rast që kërkon zgjatjen e qëndrimit (p.sh. prania e mysafirëve etj).
Lexoni pėrmbajtjen...
 
Lutjepranuesi (EL MUXHIB)
Emrat e bukur tė Allahut
Shkruar nga Husein Eserraxh   
e hėnė . 10 mars 2014
 Shkaqet e pranimit të lutjeve janë: udhëtimi i gjatë, lutja e të sëmurit, e atij që i është bërë padrejtë, lutja e agjëruesit, lutja e prindit për fëmijën...
Lexoni pėrmbajtjen...
 
Kur muslimanja synon!
Muslimanja
Shkruar nga Avni TAfili   
e hėnė . 10 mars 2014

 Me ju, muslimane të devotshme, mund të prehet shoqëria; të ndryshojë e të përmirësohet, nëse jeni që respektoni Allahun dhe të Dërguarin e Tij!

Lexoni pėrmbajtjen...
 
Pėrhapja e imoralitetit, pėrmbyllje e mirėsive
Tė ndryshme
Shkruar nga Valdet Kamberi   
e shtunė . 15 shkurt 2014
 Lus Allahun ta pastrojë shoqërinë tonë nga çdo gjë, qoftë fjalë apo vepër, e cila bëhet shkak për degradimin e moralit të saj. 
Lexoni pėrmbajtjen...
 
O Allahu im!
Tė ndryshme
Shkruar nga Valbona Kelmendi   
e enjte . 16 janar 2014
 Nëse më privon me pozitë, më bën ta kujtoj pushtetin e Jusufit, alejhis selam, dhe më bën modeste si ai, alejhis selam, dhe të përulur ndaj Teje!
Lexoni pėrmbajtjen...
 

 

 

 
Kėrkimi nė Faqe
RSS pertymoter
Video & Audio

Ahmed Kalaja- Rruga drejt Allahut
Ismail Bardhoshi - Teuhidi

Husejn Serraxh – Kushtet e fjalës La ilahe ilAllah

Enis Rama – Pejgamberët
Enis Rama - Pse nuk falesh?!
Si të kënaqesh në NAMAZ

PËRGATITJA PËR RAMAZAN
Muhamed Husejn Jakubi


A është Islami zgjdhje?
Dr. Zakir Naik

Drejtësi e përsosur

Enis Rama-Realiteti i lumturisë
Husejn Serraxh - Realiteti i ëndrrave
 

Ahmed Kalaja-Një buqetë me
këshilla


Muhamed Dërmaku - Pasojat e mëkateve

Enis Rama-Roli i gruas në
ndërtimin e të ardhmes


Enis Rama - Mbulesa (Hixhabi)
"Ish dëshmitari i Jehovës"

Enis Rama - Qëndrimi i sheriatit ndaj festave joislame

Deri kur o MATURANT?!!
Fryma e Fundit

Husejn Serraxh – Shenjat e mëdha të kiametit

Kurani Audio

    
 Lexim Kur'ani i titëruar në disa
   gjuhë, edhe në atë SHQIPE


Tash Online
Momentalisht janė 1 vizitues online
Kuran Flash
  
   

Radio PendimiKontaktoni me ne nė:
      pertymoter@hotmail.com

 
Copyright © 2006-2012 Pėr Ty Motėr. Fuqizuar nga VIVA4 Solutions.